Pages

1 Ekim 2010 Cuma

Managerzone Antrenman Sistemi, Mantığı

Bu yazıda : Managerzone antrenman sistemi,antrenman sistemi mantığı,neden antreman,antrenman sahası,managerzone antrenman,mz antrenman sahası,mz antrenman sistemi,oyuncular nasıl top alır,mz top alma,managerzone oyuncularım ne zaman top alır,managerzone oyuncu antrenmanı,managerzone antrenman gelişimi,managerzone antrenman ayrıntısı,managerzone antrenman raporu vs.vs gibi konuları inceledik


1)oyuncularıma neden antreman yaptırmalıyım?

oyuncularınızın kişisel yetenklerinin gelişmesi için oyunculara antreman yaptırmak gerekir.

2)bir oyuncumu nasıl antreman sahasına yerleştirebilirim?

klüp binası>antreman>antreman sahası aslar’ı tıkladığınızda as oyuncularınızın çalıştığı antreman sahası açılır.burada yan tarafta dinlenme bölümündeki istediğiniz oyuncunun üstüne fare ile basılı kalıp çekerek istediğiniz oyuncuyu antreman sahasında istediğiniz bir bölgeye yerleştirebilirsiniz.
Aynı şekilde altyapı oyuncularınızı da antreman sahasına yerleştirebilirsiniz.


3)antreman sahasında her bölgede kaç oyuncu çalıştırabilirim?

bir bölgede şu kadar oyuncu çalıştırabilirsiniz diye bir kısıtlama yok.ancak oyuncularının gelişiminin hızlanması için antrenör gerekmektedir.bir antrenör bir antreman sahasında bir bölgede en fazla 4 oyuncuya birden etki edebileceği için bir bölgede 4’den fazla oyuncu bulundurmamanızı tavsiye ederiz.
4)antrenörümü nasıl antreman sahasına yerleştirebilirim?

oyuncular ile aynı şekilde.

5)oyuncularımın antreman gelişimini nasıl takip edebilirim?

klüp binası>antreman>antreman raporu’nu tıkladığınızda oyuncularınızın bir gün öncesindeki antreman gelişimlerini görebilirsiniz.

6)antreman raporlarına baktığımda bir oyuncunun yanında “top”işareti var.bu ne demektir?

oyuncunuzun o antreman sonucunda çalıştığı bölgede bir derece yükseldiğini gösterir.

7)antrenman raporlarına baktığımda bir oyuncumun yanında "kırmızı top" işareti var bu ne demektir? Bu durumda ne yapabilirim?

Oyuncunuzun o antrenman sonucunda çalıştığı bölgede bir derece düştüğünü yani top kaybettiğni gösterir. Bu durumda yapılacak tek şey iyi bir antrenör ile oyuncuyu top kaybettiği bölgede tekrar çalıştırmaktır diğer gün topunu tekrar aldığını göreceksiniz.

8)oyuncular kaç günde bir top alır?

as oyuncular için ortalama 50 gün altyapılar için 18 gündür.ancak bu değerler çalışılan özeliğe,yaşa,antrenörün olup-olmadığına göre değişebilir.

9)antreman kampı nedir?

bir oyuncunun üst düzey antrenörlerle çalıştığı bir kamp sürecidir.

10)oyuncumu antreman kampına nasıl gönderebilirim?

öncelikle göndermek istediğiniz oyuncuyu bütün taktiklerden as ve yedeklerden çıkarmalısınız.daha sonra klüp binası>antreman’ı tıkladığınızda karşınıza gelecek olan ekrandan istediğiniz kamp paketine istediğiniz oyuncuyu gönderebilirsiniz.

11)antreman paketleri neye göre belirleniyor?

antreman paketleri sistem tarafından rasgele belirleniyor.

12)antreman paketleri kaç günde bir değişiyor?

antreman paketleri her pazartesi günü değişiyor.
13)antreman paketleri ücretsiz mi?

as oyuncular için ücretlidir ve oyuncuya göre değişir.altyapı oyuncuları için ise her üç altyapıdan biri ücretsiz olarak antreman kampına gönderilir.

14)altyapı oyuncumu altyapı paketine mi yoksa normal antreman paketine mi göndermeliyim?

altyapı paketinde hangi oyuncuya hangi özeliğin çıkacağı belli değildir.o yüzden bir oyuncunuzu hangi mevkide geliştirmek istiyorsanız o oyuncunuzu uygun normal antreman paketlerine göndermenizi öneririz.

15)Oyuncum kötüye gidiyor ne yapabilirim?

Yaşı ilerlemiş oyuncularda sık rastlanan bir olaydır. Öncelikle oyuncunun başına iyi bir antrenör koyarak oyun zekası çalıştırın. Eğer hala kötüye gidiyorsa antrenman sahasından çıkartın hala kötü gidiyorsa yapacak birşey yok demektir...


Etiketler:
managerzone,Managerzone antrenman sistemi,antrenman sistemi mantığı,neden antreman,antrenman sahası,managerzone antrenman,mz antrenman sahası,mz antrenman sistemi,oyuncular nasıl top alır,mz top alma,managerzone oyuncularım ne zaman top alır,managerzone oyuncu antrenmanı,managerzone antrenman gelişimi,managerzone antrenman ayrıntısı,managerzone antrenman raporu vs.vs gibi konuları inceledik

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel yazı teşekkürler

Yorum Gönder

Tüm Yorumlar Yayınlanır.Fikirleriniz Bizler İçin Değerlidir.

İlginize Teşekkürler MzManagerzone.Blogspot.com Ekibi