Pages

26 Eylül 2010 Pazar

Managerzone Oyun Kuralları

Bir ManagerZone kullanıcısı olarak, aşağıda yazmakta olan kurallara uymak zorundasınız. Bu kuralların temel amacı, topluluğumuzdaki her bir menajerin, takımları geliştirmelerinde eşit fırsatlar sunarak takımlarını geliştirerek kazanmalarını sağlayarak, oyundan en büyük keyfi almalarını sağlamaktır. Oyunu aktif bir şekilde izleyerek, tüm menajerlerin bu kurallara bağlı kalıp kalmadıklarından emin olmalıyız. Herkesin bu şekilde davranması için, sizden gözlemlerinizi destek ekibimize rapor etmeniz çağrısını yapıyoruz. Lütfen bu tür olayların üstesinden gelebilmemiz için bize yardımcı olun - olayları kendiniz çözmeye çalışmayın veya onları topluluğun önünde tartışmayın. Hile yapmaktan yakalanan herkes için verilecek ceza, yapılan eylemden kazanılan avantajdan çok daha büyük olacaktır ve suçunun ciddi olduğu kesinleşen menajer takımının kontrolünü kaybedecektir.

  1. Yaşadağınız ülke için kayıt olunuz
    Takımınız, kalıcı olarak bulunduğunuz (yaşamakta olduğunuz) ülkede kayıtlı olmak zorundadır. Başka bir ülkeden bir takımla kayıtlı olmamalısınız. Farklı bir ülkeye taşınacaksanız, nasıl davranmanız gerektiğini öğrenmeniz için destek ekibimizi bilgilendirmek zorundasınız. .
  2. Birden fazla hesap açmayınız ve kullanmayınız
    Belirli bir hesap, ManagerZone'a kayıt edildiğinde, her bireysel kullanıcı için atanır. Çıkar çatışmalarını önlemek ve oyun kurallarının ihlal edilmesini önlemek için, kullanıcıların sadece bir hesap açmalarına izin verilmiştir ve bu hesaba bağlı olarak sadece bir takım kontrol edilebilir.
  3. Başka bir hesaptan giriş yapmayınız veya devralmayınız
    Birden fazla takım yönetmekten ceza almamak için, kendinize ait olmayan başka bir hesap ile giriş yapmamak zorundasınız. Aynı şekilde sahibinin veya crew'in izni olmaksızın bir takımın, topluluğa açık olmayan detaylarını görmeniz, hesabınızı başkasına vermeniz, başkasının hesabını kalıcı olarak almanız veya başkasının adına bir hesap açmanız da yasaktır.
  4. Transfer marketten adil olmayacak şekilde bir avantaj elde etmeyi denemeyiniz
    Tüm transferler izlenmektedir ve alışveriş tamamlandıktan sonra bile tüm yolsuzlukları gözlemekteyiz. Ancak aynı zamanda sizden de geri bildirimler bekliyoruz. Eğer şüpheli bir transfer görecek olursanız, lütfen destek ekibine rapor ediniz. Bir transferin adil olmadığını düşünecek olursak, doğruyu bulmak için transfer durdurulur ve/veya satıcı veya alıcı veya her ikisine, kuralları çiğnedikleri için para cezası verilir.
    1. 'Fiyat Artırmak' yasaktır
      'Fiyat artırma', bir oyuncuyu satın alma niyeti olmaksızın, ücretinin artması için teklif verme işlemidir.
    2. Aşırı yüksek teklif vermek yasaktır
      Bir oyuncunun market değerinin çok üzerinde teklif verildiği takdirde, araştırma yapılacaktır. Eğer şüpheli bir durum görülürse, bu gibi transferler durdurulabilir, ve/veya taraflardan birine veya herikisi de (alıcı ve satıcı) para cezası alabilir ve/veya yasaklanabilir. Eğer transferdeki oyuncunuza aşırı yüksek teklif verilecek olursa, destek ekibimizi bilgilendirmenizi tavsiye ederiz.
    3. Ne görüyorsanız onu alırsınız
      Transfer piyasasındaki hiç bir oyuncunun yeteneklerinin garantisi yoktur. Bu nedenle hedefinizdeki oyuncunun antreman sınırlarına ulaşmış olduğunu farzetmelisiniz. ManagerZone , satıcı veya üçüncü bir kişi tarafından yapılan yanlış bilgilendirme ile yapılmış bir transferden dolayı sorumluluk kabul etmez, bunun sonucunda satıcıya, destek ekibine veya ManagerZone crewine karşı herhangi bir şikayette bulunamazsınız.
    4. Transfer ödemesi sadece bir oyuncu yeni kulübüne ulaştıktan sonra yapılır
      Oyuncu transferlerinin, bir oyuncu yeni kulübüne ulaştığı zaman tamamlanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu nedenledir ki, bu şartlar altında transfer ödemesi, transfer süresi dolduktan sonra yapılabilir.
    5. Transfer marketteki oluşacak kayıplardan dolayı ManagerZone'a karşı şikayette bulunulamaz
      ManagerZone, sitenin çalışmaması veya kesinti oluşması gibi teknik sebeplerle veya herhangi bir teknik olmayan sebepten oluşan, transfer marketteki herhangi bir kayıptan dolayı (ör. satıcının oyuncusuna teklif almaması, alıcının hedeflediği oyuncuyu satın alamaması) sorumluluk kabul etmez. Duruma bağlı olarak, etkilenmiş transfer ödemeleri için daha fazla süre tanımayı seçebiliriz ancak bu yol her zaman izlenmeyebilir.
  5. Sportmence davranışlar sergileyiniz
    Ayarlanmış maçlar kesinlikle yasaktır. Bir diğer takıma, daha zayıf takımla veya daha zayıf bir taktikle karşılaşmaya çıkmak veya belirli bir skoru hedefleyerek çıkmak gibi kasten maç kaybetmek suretiyle yardım etmeyi denemeniz yasaklanmıştır. Başka birine veya kendinize haksız avantaj sağlayacak bir düzen içinde bu metodların kullanılması durumu, hile yapılmış olarak değerlendirilebilir.
  6. Oyunda oluşan hatalar, haksız avantaj sağlamak amacıyla kullanılamaz
    Oyundaki kodlarda veya genelde sistem içinde bir hata (bug) keşfedecek olursanız, bunlardan faydalanma girişiminde bulunamazsınız. Böyle davranmak yerine, lütfen durumu destek ekibine rapor ediniz. Lütfen unutmayın, oyuncuların dizilişleri ve taktiksel ayarlamalar hata olarak kabul edilemez. Ödeme sistemimizde oluşacak hataların yasa dışı olarak Power Token ve dijital ögeleri elde etmek veya diğer servisleri kullanmak amacıyla istismar edilmesi hesabınızın yasaklanmasına ve hakkınızda yasal işlem başlatılmasına sebep olabilir.
  7. Destek ekibimizle olan bağlantılarınızda dürüst davranınız
    Eğer yukarıdaki kurallardan birini veya bir kaçını ihlal ettiyseniz, yapılacak en iyi ve en onurlu şey, bunu destek ekibimize itiraf etmektir. Takımınız cezalandırılıysa, sorulacak her soruyu tam olarak ve dürüstce cevaplandırmak zorundasınız. Daha dürüst olmanız, daha sempatik olacak, durumunuzu değerlendirirken ve "ikinci bir şans" verilmesi ihtimalini yükseltecektir. Aynı durumun tekrarlanması, hileciliğin daha uzun devam ettirilmesi, cezanın ağırlaşmasını sağlayacaktır.
ManagerZone yönetimi ve temsilcileri, yukarıdaki kurallardan herhangi birinin ihlal edildildiğini düşündüğü takdirde, bir takımı cezalandırma ve bir kullanıcıyı yasaklama hakkına sahiptir. İhtiyaç duyulduğu durumlarda ManagerZone aynı şekilde burada bahsedilmemiş diğer sebepler için de uygulama yapma hakkına sahiptir. Herhangi bir durumda ManagerZone daima son sözü söyler, dolayısıyla kuralların sınırlarını zorlamanızı tavsiye etmeyiz.

Verilen cezanın çok ağır olduğu düşünülürse, cezayı daha uygun bir ceza ile değiştirme hakkına sahibiz. Eğer herhangi bir suçtan masum olduğunuzu düşünüyorsanız, destek ekibimize verilen karara karşı itirazınızı, oyuna kayıt olduğunuzda kullanmış olduğunuz e-mail adresini kullanarak yapınız. Lütfen unutmayın, kuralları korumak ve oyunu yönetmek için, ManagerZone Crewi herkese açık olmayan takım verilerine ulaşır ve oyun içindeki temsilcilerimize (ör. ortaklar, yöneticiler veya milli takım teknik direktörleri) bu hakkı verir.

Verilecek cezalar:
  • Uyarı
  • Geçici transfer yasağı
  • Takım parası cezası
  • Transfer edilmiş oyuncunun geri alınması
  • Kulübün kapatılması
  • Hesabın yasaklanması





Zorlu oyna ama adil oyna!


Forum kuralları tüm oyun içi iletişimde geçerlidir. bu kuralların içeriği farklı dillerde hazırlanabilir. Çeviri farklılıklarının oluşması durumunda, İngilizce daima karar verme dilidir.



Etiketler:
managerzone,managerzone oyun kuralları,managerzonenin kuralları nelerdir,managerzonede kural varmıdır,zorlu oyna ama adil oyna,managerzone oyun içi kuralları,managerzone forum kuralları,managerzone kurallara uymasam ne olur,managerzone kural ihlali,managerzone kural cezaları,managerzone cezaları,managerzone cezaları nelerdir,managerzonede ceza alırmıyım,managerzone uyarıları,managerzone yasakları,managerzone davranışları,managerzone banned,managerzonede ban yemek,mz banned,mzde ban yemek,managerzone banım açılırmı,managerzonede ban yedim,managerzone yasaklandım,mz yasaklı,managerzonede yasaklanmak,yasaklanma açılması

1 yorum:

Adsız dedi ki...

s.a benım kullanıcı adım yasaklandı fakat ben 2 kullanıcı kullanmıyorum aynı evde 2 kısıyız kardesım ve ben varım bır kullanıcı onun bır kullanıcı benım kardesımden adam almak istedim bunun neresı yanlıs ben bunu almamıyorum. bu sebepden dolayı kullanıcı şifremi almak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım. masuum_gozler ve sempatix_ist kullanıcı adları..

Yorum Gönder

Tüm Yorumlar Yayınlanır.Fikirleriniz Bizler İçin Değerlidir.

İlginize Teşekkürler MzManagerzone.Blogspot.com Ekibi