Pages

26 Eylül 2010 Pazar

Managerzone Stadyum Bilgileri - Soru Cevap

Bu Başlıkta : Sizler için stadyum hakkında bilgi vermeye çalıştık :) Umarım başarılı olmuşuzdur ...Stad kapasitesi,liglere göre stadyum inşaası,tesisler,stadımı büyük yaptırmanın zararı,stadyumun önemi,klinik ne işe yarar,klinik managerzone,stadyumdan para kazanmak,sosisli sandviç,hamburgerci,bar,hediyelik eşya,hotel,otel,stadyumu yıkmak ...vs gibi bilgileri verdik umarım bilgilerden faydalanabilmişsinizdir ... Tek istediğimizde bu zaten

1)stadımın kapasitesini kaç kişilik yapmalıyım?

kullanıcıların liglerine göre şu şekilde stadlarını yapmaları önerilir.

8-4:5850 tribün,1800 numaralı,160 VIP

3-1 :7100,2200,190

süper lig:8200,2600,230

tesisler:

8-4:restaurant:10
sosisli sandviç:19
hamburgerci:12
bar:9
hediyelik eşya:9
hotel:3
klinik:1

3-süper:
restaurant:12
sosisli:23
hamburgerci:15
bar:11
hediyelik eşya:11
hotel:4
klinik:1

süper lig:
restaurant:14
sosisli:27
hamburgerci:17
bar:13
hediyelik eşya:13
hotel:5
klinik:1

2)stadımı büyük yaptırmamın ne zararı vardır?

iki zararı olur.birincisi yaptırırken ödediğiniz ücret.ikincisi ise yapıldıktan sonra haftalık gider.stad ne kadar büyük olursa haftalık gideri o kadar fazla olacaktır.

3)stadımı yapmaya nelerden başlamalıyım?

stadınızı yaparken öncelikle tribün sayısını yukarıda belirtilen sayılara göre yapmalısınız.daha sonra öncelikle sosisli ve hediyelik eşya tesislerini daha sonra da restaurant hamburger ve bar yaptırmalısınız.hoteli en sona bırakmalısınız.

4)klinik ne işe yarar?herhangi bir getirisi var mıdır?

kliniğin maddi acıdan herhangi bir getiri yoktur.ancak oyunda sakatlanan oyuncuların daha çabuk iyileşmesini istiyorsanız mutlaka bir klinik yaptırmalısınız.

5)klinik sayısını arttırırsam oyuncum daha çabuk iyileşir mi?

hayır.her bir klinikte aynı anda 4 oyuncu tedavi edilebilir.ikinci kliniğe ihtiyaç duyulması için 4 den fazla oyuncunuzun aynı anda sakat olması gerekir.bu da pek olmadığından ikinci kliniğe gerek yoktur.


Etiketler:
managerzone,Stad kapasitesi,liglere göre stadyum inşaası,tesisler,stadımı büyük yaptırmanın zararı,stadyumun önemi,klinik ne işe yarar,klinik managerzone,stadyumdan para kazanmak,sosisli sandviç,hamburgerci,bar,hediyelik eşya,hotel,otel,stadyumu yıkmak,sadium,mz stadyumu,managerzone stadyum özellikler,managerzone stadyum bilgileri

1 yorum:

Adsız dedi ki...

MAÇLARI 3D İZLEYEMİYOR MYUZ ARTIK

Yorum Gönder

Tüm Yorumlar Yayınlanır.Fikirleriniz Bizler İçin Değerlidir.

İlginize Teşekkürler MzManagerzone.Blogspot.com Ekibi