Pages

27 Eylül 2010 Pazartesi

Managerzone Altyapı,Nedir,Nasıl Alınır,Giderleri Ne Kadardır - Altyapı Hakkında Herşey

Bu Yazımda Altyapı Nedir,neden almalıyım,ne zaman altyapı alabilirim,ne zaman as takıma geçerler,gerçek takımda nasıl oynatılır,altyapı giderleri,altyapı parası,altyapı masrafları,managerzone altyapı hakkında,altyapı paketleri,managerzone altyapı paketi almak,altyapı ısmarlama,managerzone nasıl altyapı alınır,mz altyapı ısmarlama,altyapılar nasıl gelişir,altyapı kovmak,altyapı azaltmak ...vs Gibi Konulara Değindim ....Umarım Beğenirsiniz ve İşinize Yarar.Kolay Gelsin

1)Ne zaman altyapı alabilirim?
bir kullanıcı yeni üye olmuşsa üye olduğu hafta altyapısını ısmarlayabilir.eğer yeni üye değil ise yeni sezonun ilk 3 haftası ve bir sezonun ikinci yarısının ilk üç haftası altyapılarını ısmarlayabilir.diğer hiçbir durumda altyapı ısmarlanamaz.

2)altyapılar ne zaman as takıma geçerler?
altyapılar 18 yaşlarına girdikleri sezonun bitiminde as takıma geçerler.

3)altyapı gideri ne kadardır?
her bir altyapı oyuncusu için haftalık gider 1600 euro dur.Altyapıların as takıma gecene kadar maaşları yoktur.sadece haftalık olarak oyuncu başına 1600 euro ödersiniz.örneğin bir kullanıcı 10 tane altyapı almışsak kendisinden haftalık olarak 10x1600=16 000 euro haftalık gider kesilecektir.
4)altyapıları antrenman kampına yollayacağım zaman altyapı paketine mi normal pakete mi yollamalıyım?
Altyapı oyuncularınızı hangi mevkide geliştirmek istiyorsanız ona uygun normal antrenman paketlerine göndermeniz daha uygun olur. Çünkü altyapı paketinde hangi oyuncunun hangi özeliğe çalışacağı hakkında kimsenin bir fikri yoktur.örneğin forvet yapmak istediğiniz bir oyuncuyu altyapı paketine gönderdiğinizde oyuncunuz kalecilik çalışabilir.

5)nasıl altyapı ısmarlayabilirim?
ofis>finans>altyapı’yı tıkladığınızda karsınıza gelecek olan ekrandan kaç tane altyapı istiyorsanız onu tıklıyorsunuz.

6)ısmarladığım altyapılar ne zaman takıma katılır?
ısmarlanan altyapılar takip eden cumartesi günü takıma katılırlar.

7)elimdeki altyapıların sayısını azaltmak istiyorum ne yapmam lazım?
altyapınızın sayısını istediğiniz zaman azaltabilirsiniz ısmarladığınız ekrana gidiyorsunuz ve oradan kaç tane altyapınızın kalmasını istiyorsanız o sayıyı tıklıyorsunuz.

8)istemediğim altyapılarımı takımdan atabilir miyim?
hayır.sadece sayısını azaltabilirsiniz.bunda da seçim sistem tarafından otomatik olarak yapılır.


Etiketler:
managerzone,Altyapı Nedir,neden almalıyım,ne zaman altyapı alabilirim,ne zaman as takıma geçerler,gerçek takımda nasıl oynatılır,altyapı giderleri,altyapı parası,altyapı masrafları,managerzone altyapı hakkında,altyapı paketleri,managerzone altyapı paketi almak,altyapı ısmarlama,managerzone nasıl altyapı alınır,mz altyapı ısmarlama,altyapılar nasıl gelişir,altyapı kovmak,altyapı azaltmak,managerzonenin altyapısı 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Altyapı önemli ben hiç aksatmadan alıyorum hep

Yorum Gönder

Tüm Yorumlar Yayınlanır.Fikirleriniz Bizler İçin Değerlidir.

İlginize Teşekkürler MzManagerzone.Blogspot.com Ekibi