Pages

26 Eylül 2010 Pazar

Managerzone Antrenör Almak - Antrenörler Hakkında Herşey

Bu yazımızda sizlere Managerzone'de Antrenör almak,antrenör nasıl alınır,neden antrenör almalıyım,antrenörler hakkında,liglere göre antrenör,antrenör seviyeli,bu antrenör bana gelirmi,iyi antrenörler,kötü antrenörler,orta antrenörler,süper antrenörler,mükemmel antrenörler,ileri seviye antrenörler,antrenör ne işe yarar,antrenöre nasıl teklif edilir,antrenör olunurmu,managerzone antrenörü ...vs gibi konularda yardımcı olmaya çalıştık ... Umarım Bilgilerden Faydalanırsınız .Tek istediğimiz bu



Antrenör alıcam ne yapayım ?

Öncelikle antrenör almak için paranız olucak. Ne kadar para ? Genelde birçok hocamız kasasında para olmadığı halde yani finansı eksilerde olduğu halde antrenör alabileceğini sanıyor. Öncelikle alıcağınız sınıfa göre kasanızda antrenörün farkedeceğini kadar paranız olucak. Tabi şimdi vericeğim rakamlar kesin değil ama kendi antrenör alma yüzdemden yola çıkarak kasamdaki para miktarı yükseldikçe antrenörlerden daha olumlu cevaplar aldığımı söylemek istiyorum.

A sınıfı antrenörler için 50-60 bin arası
B sınıfı antrenörler için 35-50 bin arası
C sınıfı antrenörler için 20-35 bin arası
D sınıfı antrenörler için 10-20 bin arası
E sınıfı antrenörler için 5-10 bin arası kasanızda para bulunması lazım.

Özellikler anlaşma bonusu verdiğiniz antrenörler için para lazım biliyorsunuzdur zaten.

Antrenörlerin sizin takımınızı tercih etmesi için bir diğer seçenek sıralamadaki yeriniz. Yabancı forumlarda bahsedilirken görmüştüm. Ligteki konumunuz iyi ise antrenörün sizi tercih etmesi daha kolay oluyor.

Peki kasamda param var hadi antrenör alayım. Evet öncelikle hangi ligteyim bakıyorum. Malum her antrenör her lige çalışmaya gelmez , yani A sınıfı bir antrenör Super lig yada 1. lig ten aşağısında çalışmaz bunu zaten biliyorsunuz . O yüzden ne yapıcaz seviyemize göre antrenör bakıcaz. Peki benim seviyem ne ?

A sınıfı --- Super Lig ve 1.Lig
B sınıfı --- 2. Lig ve 3.Lig
C sınıfı --- 4. Lig , 5. Lig ve 6. Lig
D sınıfı --- 6. Lig ve 7. Lig
E sınıfı --- 8. lig

C sınıfı antrenörlerinde 6. liglere bile geldiğini gördük.
Şimdi öncelikle eski sistemden farklı olarak antrenörler sizi bulabiliyor.

Kulüp Binası ---> Antrenörler---> Ayarlar sayfasını açtınız burdan istediğiniz seviyedeki antrenörü seçip aramaya alıyorsunuz ve onlar sizi bulup sizlere teklif yapıyorlar.

Takım haberlerinize şöyle bir haber geliyor;
3/15/2008 5:12am: Interested coaches
Sinan Gokcek is interested in joining your club. You may place your bid under Coach, Negotiations and your offer will be evaluated in 3 days!

Hemen anlaşmalar bölümüne gidiyorsunuz ve antrenörlere bakıyorsunuz. Size teklifte bulunan antrenörün özelliklerini beğendiyseniz teklif yaparsınız. Beğenmezseniz bırakın gitsin. Ancak şunun altını çizmek istiyorum ; SİZE TEKLİF YAPAN ANTRENÖRÜ ALMA İHTİMALİNİZ SİZİN BULUP TEKLİF YAPTIĞINIZ ANTRENÖRDEN DAHA YÜKSEK.
Şimdi istediğimizi sınıf ayarlardan belirledik , antrenörden teklif bekliyoruz bu arada kendimizde teklif verebiliriz ancak unutmayın siz boştaki antrenörlerden seçerseniz Türkiyedeki binler mz oyuncusu ile o antrenör ile kapışmaya başlıyacaksınız.

Peki antrenöre teklif vericem püf noktası neler. Teklif işin bence en önemli kısmı , nasıl teklif vericem , öncelikle o sınırlardaki en yüksek teklifleri dayamıyoruz , bunu yaparsak antrenör direk reddediyor.Örnek vereyim,

Anlaşma Bonusu (6 000 - 8 700 EUR) 8700 vermek yanlış
Maaş (5 300 - 8 500 EUR) 8500 vermek yanlış
Anlaşma Uzunluğu (12 - 24 haftalar)

Bu adama top sayısınada bakarak. Teklif vermek önemli aşağıdaki resime bakalım şimdi nasl bir teklif vermişim.

UNUTMAYIN TEKLİF VERİRKEN ÇOK YÜKSEK VERMEYİN AMA ÇOK DÜŞÜKTE OLMASIN TABİ. Antrenörün top sayısına bakın , ve fena olmayan bir teklif yapın.

Peki teklif yaptım şimdi ne olucak ?

Öncelikle antrenörden cevap bekliyoruz. Antrenörden yorumlar kısmına bir cevap gelicek. Ne cevap gelebilir peki ?



Yukarıda ki gibi ilginç bir teklif yazabilir. Bunların yanında teklifinizi beğendim yada teklifiniz benim için yeterli değildir gibi ibareler olucak. En son şunu yazdığını gördüm ; teklifinizi biraz daha arttırırsanız şansınızı yükseltmiş olursunuz gibi bir ibare vardı. Burdan gelecek yorumlara göre hareket edicez.

Teklifinizi beğendim yazıyorsan hiç elleşmeyin , ilginç bir teklifte aslında memnuniyet cümlesidir dokunmayın derim. Ancak yetersiz , yada biraz daha arttırın gibi tekliflere 150-200 euro arasında bir arttırım yapmanızda fayda var. Fazla arttırmayın bildiğiniz gibi direk reddedicek.

Peki teklifimi beğenmiş ne yapıcam , bekliyoruz 3 gün içersinde antrenör kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Yani 2. aşamaya aldığı takımları tekrardan inceliyor. İşte bu inceleme olayında paranız , sıralamanız ve teklifinizin güzel bir kombinasyonu alınıyor ve antrenör birini seçiyor. O kişide 3 . ışık yanıyor ve her hocanın görmek istediği. Teklifinizi kabul etmekten onu duyarım yazısı çıkıyor. 1-2 gün içindede takıma katılıyor.

Kafanızda sistem 3. aşamalı kurun. Teklifi verdikten sonra antrenörden yorum geliyor eğer beğenirse sizi 2. aşamaya alıyor. 2. aşamada yetersiz teklif verenler tekrar teklif veriyor bu arada sizin gibi beğenilen teklif verenler değiştirmiyor , daha sonrasında 3. aşamada son bir eleme yapıyor ve antrenör bir takıma katılıyor.

Yazımı tamamlamadan son tavsiyelerim. Öncelike size teklif veren antrenörlerle ilgilenin derim. Zaten her seferde 1 antrenör size teklif eder. Bu arada kalan 2 teklif hakkınızıda boş antrenörlerden yana kullanırsınız. Unutmayın finansınızı iyi tutun , maçlarınızı kazanın , mantıklı teklif verin. İstediğiniz antrenörü alırsınız. Hepinize kolay gelsin...


Etiketler:
managerzone,Managerzone'de Antrenör almak,antrenör nasıl alınır,neden antrenör almalıyım,antrenörler hakkında,liglere göre antrenör,antrenör seviyeli,bu antrenör bana gelirmi,iyi antrenörler,kötü antrenörler,orta antrenörler,süper antrenörler,mükemmel antrenörler,ileri seviye antrenörler,antrenör ne işe yarar,antrenöre nasıl teklif edilir,antrenör olunurmu,managerzone antrenörü,managerzone antrenör sss,managerzone antrenör tavsiyeler,managerzone antrenör öğrenmek

0 yorum:

Yorum Gönder

Tüm Yorumlar Yayınlanır.Fikirleriniz Bizler İçin Değerlidir.

İlginize Teşekkürler MzManagerzone.Blogspot.com Ekibi