Pages

2 Ekim 2010 Cumartesi

20 Power Token Alabilmek İçin Arkadaşını Davet Et!

Managerzonenin yeni kampanyası Ekim Ayı boyunca 1 arkadaş davetinden gelen bonusu 13'den 20 Power Tokene artırdılar.Bu 20 Power Token ManagerZone'a bir arkadaşını davet eden ve onun ilk kez Kulüp Üyesi olmasını sağlayan herkese verilecektir.

Eğlenceli Dostluk Kupaları, heyecanllı Hemen Maç Yaplar ve tamamıyla yeni kolayca oluşturulan Dostluk Ligleri (ultra kârlı "Ödüllü" turnuvalar dahil) ile maç yapmakta, menajerlerin arkadaşlarını ManagerZona davet etmeleri için ekstra bir sebep beklememeleri gerekir!

Ancak çok daha fazla eğlenceli hale sokabilmek içn, Ekim ayı süresince bir arkadaş davet etmeleri karşılığında verdiğimiz bonusu 13'den 20'ye Power Tokene artırdık. Bu 20 Power Token ManagerZone'a bir arkadaşını davet eden ve onun ilk kez Kulüp Üyesi olmasını sağlayan herkese verilecektir.

Bunun için yapmanız gereken, Arkadaşlar penceresinde ekranın sağ üst köşesinde yer alan "Bir arkadaşını davet et" yazısını tıklamaktır. Arkadaşınızın adını ve e-posta adresini yazın ve GÖNDER butonuna tıklayın! Sonrasında onun sizin davetinizde bulunan başvuru kodunu Kulüp Üyesi olduğu zaman anahtar olarak kullanmasını sağlayın.

Çok daha eğlenceli hale getirmek ve Power Token dengenizi destekleme şansınızı artırmak için - bugün ManagerZone'a bir arkadaşınızı davet Edin!


Etiketler:
managerzone, power,token,alabilmek,için,arkadaşını,davet,et,20,20 power token alabilmek için arkadaşını davet et,bedava power token,beleş,hile,pt,klüp üyesi,free power token

0 yorum:

Yorum Gönder

Tüm Yorumlar Yayınlanır.Fikirleriniz Bizler İçin Değerlidir.

İlginize Teşekkürler MzManagerzone.Blogspot.com Ekibi