Pages

2 Ekim 2010 Cumartesi

20 Power Token Alabilmek İçin Arkadaşını Davet Et!

Managerzonenin yeni kampanyası Ekim Ayı boyunca 1 arkadaş davetinden gelen bonusu 13'den 20 Power Tokene artırdılar.Bu 20 Power Token ManagerZone'a bir arkadaşını davet eden ve onun ilk kez Kulüp Üyesi olmasını sağlayan herkese verilecektir.

Eğlenceli Dostluk Kupaları, heyecanllı Hemen Maç Yaplar ve tamamıyla yeni kolayca oluşturulan Dostluk Ligleri (ultra kârlı "Ödüllü" turnuvalar dahil) ile maç yapmakta, menajerlerin arkadaşlarını ManagerZona davet etmeleri için ekstra bir sebep beklememeleri gerekir!

Ancak çok daha fazla eğlenceli hale sokabilmek içn, Ekim ayı süresince bir arkadaş davet etmeleri karşılığında verdiğimiz bonusu 13'den 20'ye Power Tokene artırdık. Bu 20 Power Token ManagerZone'a bir arkadaşını davet eden ve onun ilk kez Kulüp Üyesi olmasını sağlayan herkese verilecektir.

Bunun için yapmanız gereken, Arkadaşlar penceresinde ekranın sağ üst köşesinde yer alan "Bir arkadaşını davet et" yazısını tıklamaktır. Arkadaşınızın adını ve e-posta adresini yazın ve GÖNDER butonuna tıklayın! Sonrasında onun sizin davetinizde bulunan başvuru kodunu Kulüp Üyesi olduğu zaman anahtar olarak kullanmasını sağlayın.

Çok daha eğlenceli hale getirmek ve Power Token dengenizi destekleme şansınızı artırmak için - bugün ManagerZone'a bir arkadaşınızı davet Edin!


Etiketler:
managerzone, power,token,alabilmek,için,arkadaşını,davet,et,20,20 power token alabilmek için arkadaşını davet et,bedava power token,beleş,hile,pt,klüp üyesi,free power token

Managerzone Liglere Göre Oyuncu Özellikleri

Liglere Göre Olması Gereken Yaklaşık! Özellikler. Eğer Oyuncularınız Liginize Uygunsa O Ligde Rahatça Maç Alabilirsiniz
*********************************************************************

* Division 8-7 Kaleci = ( Kalecilik:4+) ( Hız:3+ ) ( Day3+ ) ( Zeka :1+ ) ( Kontrol :2+)

* Division 8-7 Defans =( Çalma:4+ ) ( Hız:4+ ) ( Day :4+ ) ( Zeka:2+ ) ( Kontrol : 3+ )

* Division 8-7 Orta Saha Çalma: 4+ Hız: 4+ Day: 4+ Zeka : 2+ Kontrol : 3+ Pas : 3+

* Division 8-7 Forvet Şut : 4+ Hız : 4+ Day: 4+ Zeka: 1+ Kontrol : 3+

Managerzone Yeni Başlayanlara Tavsiyeler

Bazı yeni başlamış arkadaşlar görüyorum sürekli yanlış içindeler.
Onların bu yanlışları yapmamaları adına hiçbir yerde yazmayan bazı bilgiler vericem. ;)
Bu bilgileri okuyunca aklınızdaki çoğu soru işareti (?) gideceğinden emini. Şimdiden Hepinize Kolay Gelsin

Atatürkün Sporla İlgili Sözleri

Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister.
Türk çocuklarına sporun bugünkü tekniğini öğretmek ve bunlardan bir kısmını bazı törenlerde ve bayramlarda dekor olarak koymak gerekir.
Açık ve kat’i olarak söyleyeyim ki, sporda muvaffak olabilmek için her türlü yardımdan ziyade, bütün milletce sporun mahiyetinin ve değerinin anlaşılmış olması gerekmekte, onu kalpte muhabbet ve vatani bir vazife olarak telakki eylemek lazımdır.
Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.
Zafer, zafer benimdir diyebilenin; başarı, başaracağım diye başlayanın ve başardım diyebilenindir.
Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir. Bu kadar mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir. Çünkü ırk meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta biraz da medeniyet meselesidir.
Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir.
Yorgunluk her insan, her mahluk için tabii bir haldir. Fakat insanda yorgunluğu yenebilecek manevi bir kuvvet vardır ki, işte bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür.
Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar; Türk gençliği, gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.
Her ulus çocuklarının sıhhatli ve gürbüz olmaları için yaşadıkları bölgenin sıhhi şartlarını temin etmek, devlet halinde bulunan siyasi teşekküllerin en birinci ödevidir…
Yurt savunması bakımından bu derece ehemmiyetli olan izcilik, ferdi ve milli eğitim bakımından da o nisbette önemlidir.

Managerzone'de Form Tutmak

Bu konuda : managerzone,form,tutmak,form nasıl tutulur,managerzone formum düşüyor,managerzone form yükseltmek,managerzone form tutmak,kondisyon artırmak,oyuncum dinlenmek istiyor,oyuncu dinlendirme,hangi maçlar formu etkiler,play off maçları formu etkilermi,managerzone formu etkileyen durumlar...vs.vs gibi konuları anlattık.Kolay gelsin

1 Ekim 2010 Cuma

Managerzone Oyuncu Yetenekleri Özellikleri

Bu Yazıda : managerzone,managerzone oyuncu yetenekleri,managerzone oyuncu özellikleri,mz,dayanıklılık,tecübe,form,hız,oyun zekası,paslaşma,şut çekme,kafa vuruşu,top kontrolü,top çalma,orta yapma,duran toplar,kalecilil,yaş,değer,maaş,boy,kilo,tercih edilen ayak,sağ,sol ..vs.vs gibi konuları inceledim.

Managerzone Antrenman Sistemi, Mantığı

Bu yazıda : Managerzone antrenman sistemi,antrenman sistemi mantığı,neden antreman,antrenman sahası,managerzone antrenman,mz antrenman sahası,mz antrenman sistemi,oyuncular nasıl top alır,mz top alma,managerzone oyuncularım ne zaman top alır,managerzone oyuncu antrenmanı,managerzone antrenman gelişimi,managerzone antrenman ayrıntısı,managerzone antrenman raporu vs.vs gibi konuları inceledik